O nama

 

bluefield-djelatnostiOd svog osnutka 2006. godine Bluefield d.o.o. je izgrađivao svoj profil na području savjetovanja i edukacije za sustave upravljanja temeljene na međunarodnim (prvenstveno ISO) i nacionalnim normama.

Primjenom najsuvremenijih rješenja prihvaćenih u svijetu, te vlastitim iskustvom i rješenjima uspjeli smo postići vrlo efikasne metode implementacije sustava upravljanja, naročito u području informacijske sigurnosti, upravljanja rizicima te integracije u složene sustave upravljanja.

Školovanja za menadžere i auditore provodimo u skladu s harmoniziranim shemama EOQ, tako da svi polaznici koji uspješno završe takva školovanja stječu pravo na EOQ certifikat. Tu se posebno ističe školovanje za menadžere informacijske sigurnosti (ISMS) za koje je Bluefield d.o.o. autor i nositelj programa školovanja u skladu s EOQ harmoniziranom shemom. Tijekom 2007 godine prvi u Europi koji su uspješno završili za EOQ menadžere informacijske sigurnosti po tom programu je niz polaznika iz Hrvatske, BiH i Austrije.

Svoj savjetnički rad i školovanja realiziramo u suradnji s nizom eksperata koji pored formalnih kvalifikacija imaju i dugogodišnje iskustvo u obavljanju tih poslova.

Za potrebe kvalitetne implementacije suvremenih sustava upravljanja razvili smo i vlastito softversko rješenje za upravljanje rizicima Hestia RISK koji se ističe svojom velikom fleksibilnošću i funkcionalnošću praktički u svim sustavima upravljanja.

Naši ciljevi

 

Naš glavni cilj je osigurati zadovoljstvo korisnika naših usluga savjetovanja i edukacije, te kvalitetu i funkcionalnost softverskog rješenja za upravljanje rizicima Hestia RISK. U tom cilju stalno investiramo u istraživanja, razvoj i usavršavanja raznih metodologija i tehnika implementacije sustava upravljanja, školovanja, te razvoja softvera za rizike.

Zašto mi?

 

  • Zato što je naša misija organizirati i provoditi metodološki visoko kvalitetno savjetovanje i školovanje za sustave upravljanja, kao i prepoznatljivo kvalitetan i funkcionalan softver za upravljanje rizicima;
  • Zato što mi slušamo potrebe korisnika i analiziramo trendove i pronalazimo optimalna rješenja za njihove potrebe;
  • Zato što kod implementacije sustava upravljanja u organizaciju, na početku dajemo vrlo precizan plan (projekt) s fazama i odgovornostima, te kontrolnim točkama;
  • Zato što osiguravamo komunikacija s korisnicima i/ili potencijalnim korisnicima putem foruma, elektroničkog naloga (privatnog i javnog), ali i klasičnim putem e-maila.
  • Zato što zagovaramo da prije ugovaranja implementacije sustava upravljanja korisnik provjeri ako želi do najsitnijih detalja našu kvalificiranost i osposobljenost kroz prezentaciju našeg rada i njihovu provjeru pitanjima
  • Zato što naše usluge i rješenja koja nudimo korisniku jamče uspjeh.