Privatnost

Vjerujemo da je važno da znate kako se odnosimo sa vašim privatnim informacijama koje primimo preko Interneta. Osobna privatnost nam je jako važna – niti jedan naš proizvod ne sadrži bilo kakav oblik Adware ili Spywera. Pregled web stranica tvrtke BLUEFIELD d.o.o. se vrši bez potrebe da otkrivate vaše osobne podatke. Kada ćemo trebati vaše osobne podatke onda ćemo to tražiti od Vas. Web stranica BLUEFIELD d.o.o. od svojih korisnika traži osobne podatke na nekoliko različitih mjesta. Ti prikupljeni osobni podaci se koriste samo kako bi odgovorili na vaše upite, obradu narudžbi, omogućili pristup određenim podacima vašeg računa, ili kako bi vas obavijestili o specijalnim ponudama, popustima ili nadogradnjama naših proizvoda.

BLUEFIELD d.o.o. je jedini vlasnik prikupljenih podataka na ovoj veb stranici. Nećemo koristiti niti otkriti ove informacije za druge svrhe nego što je tu navedeno ili ako je drugačije navedeno u korisničkom ugovoru.

Koristeći ovu stranicu ili bilo koju uslugu ponuđenu kroz ovu web stranicu, eksplicitno odobravate korištenje informacija kako je navedeno u ovoj izjavi o privatnosti.

Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

BLUEFIELD d.o.o. ne prikuplja osobne podatke o vama na ovoj web stranici ili njenim uslugama, osim podataka koje dobrovoljno date (npr. preko e-maila, kupujući proizvode od nas, preuzimajući podatke od nas ili registracijom vaših proizvoda kod nas, ili koristeći formular za kontakt). Kada kupite proizvod od BLUEFIELD-a, možemo od vas prikupiti vaše kontakt podatke kao i podatke o kreditnim karticama. Molimo Vas da zamijetite da podaci o kreditnim karticama mogu biti zadržani od strane naplatnih institucija (Paypal ili ostali) kao zapis o transakciji koju smo sa vama napravili. BLUEFIELD d.o.o. ne sprema podatke o vašim kreditnim karticama.

BLUEFIELD d.o.o. podatke koje ste dali koristi samo u svrhu za koje ste ih dali, i neće biti dostupne trećim stranama, osim u slučaju kupovine kada će biti proslijeđeni naplatnim institucijama kako bi proces kupovine bio uspješno dovršen.

Ukoliko BLUEFIELD d.o.o. ima vašu e-mail adresu možemo vas kontaktirati o obavijestima o nadogradnjama proizvoda, pretplate na novosti ili o ponudi proizvoda trećih strana. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti od primanja ovih obavijesti. BLUEFIELD d.o.o. vas također kontaktirati u svezi s upitima koje ste postavili preko podrške korisnicima.

Vaši se osobni podaci mogu također mogu anonimizirati za statističku uporabu.

Poveznice

BLUEFIELD d.o.o. web stranica može sadržavati veze na druge web stranice. Molimo vas da primijetite da klikom na neku vezu napuštate našu web stranicu i putujete na drugu web stranicu. Podstičemo vas da pročitate izjave o privatnosti tih stranica, jer se mogu razlikovati od naše. Ova izjava o privatnosti odnosi se isključivo na podatke prikupljene od strane ove web stranice.

Kolačići / Cookies

„Kolačići“ / “Cookies” su mali dijelovi informacija koje vaši Internet pretraživači pohranjuju na vašem računalu u ime web stranica koje posjećujete. Sesijski kolačići (privremeni) mogu biti korišteni s vremena na vrijeme kako bi unaprijedili navigaciju unutar web stranice. Više o kolačićima pročitajte ovdje.

Zapisi

Google Analytics se koristi za analizu prometa ove web stranice. Google Analytics ne kreira individualne profile posjetitelja. Za razliku od nekih „tracking“ servisa, Google Analytics nema bazu podataka pojedinih profila svakog posjetitelja. Google Analytics prikuplja samo skupne podatke.

Izmijene ove politike

BLUEFIELD d.o.o. zadržava pravo promijene ove politike u bilo koje vrijeme u isto vrijeme pružajući informaciju o modifikaciji na ovoj web stranici.

Datum 21.11.2012.