Uvjeti korištenja

Pažljivo pročitajte ove uvjete korištenja. Vaša kupovina naših proizvoda podrazumijeva da ste pročitali i prihvatili ove Uvjete korištenja.

Uvjeti

Naša web stranica vam daje ne-ekskluzivnu ograničenu licencu za korištenje proizvoda koji se prodaju putem naše web stranice www.bluefield.hr u skladu s ovim uvjetima (“licenciranje”) izdanih od strane naše tvrtke.

Ograničeno korištenje: Možete koristiti kupljene proizvode neograničeno za svoje potrebe.

Izmjene: Vi niste ovlašteni napraviti nikakve izmjene u proizvodima osim odgovarajuća podešavanja nužna za vaše potrebe.
Ažuriranja: Svi proizvodi se ažuriraju i u trenutku kupnje se isporučuje uvijek posljednja verzija i kompatibilna s deklariranim platformama.

Vlasništvo: Vi ne možete prenostiti licence na bilo koga drugoga, bez prethodnog pismenog odobrenja od Bluefield d.o.o. Vi ne možete tvrditi o intelektualnom ili isključivom vlasništvom na bilo kojim od naših proizvoda nakon izmjene. Svi proizvodi su vlasništvo Bluefield d.o.o. Naši proizvodi su pod uvjetom ” kako jest” bez jamstva bilo koje vrste, bilo izričito ili implicirano. Ni u kojem slučaju naša tvrtka ne odgovara za bilo kakvu štetu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, izravne, neizravne, posebne, slučajne ili posljedične štete ili druge gubitke nastale iz uporabe, nemogućnosti uporabe ili funkcionalnih problema bilo koji od naših proizvoda .

Korištenje sadržaja: Priznajete da stranica sadrži ili može sadržavati materijale (skupno “sadržaj”) koji je zaštićen autorskim pravom, žigom ili drugim vlasničkim pravima. Ne smijete prenositi ili prodavati, reproducirati, stvarati izvedene radove, distribuirati ili na bilo koji način iskoristiti bilo koji od sadržaja, u cijelosti ili djelomično, osim s izričitim Ugovornim dopuštenjem za to.

Pravila o povratu novca: Budući Bluefield d.o.o. preko svoje stranice www.bluefield.hr nudi proizvode na besplatnu, vremenski neograničenu probu sa svim funkcionalnostima smatra se da je narudžba neopoziva i da se nakon izvršene uplate ne vraća novac.

Podrška: Bluefield d.o.o. nudi proizvode “kakvi jesu”, što znači da oni funkcioniraju onako kako su deklarirani u našim specifikacijama, a ne kako vi želite ili očekujete. Nadalje, ne dajemo podršku putem e-maila, već isključivo svim korisnicima putem javnog eNaloga, a korisnicima s aktivnom pretplatom na servis i putem privatnh eNaloga.

Naša tvrtka pridržava pravo na izmjenu trenutne uvjete bez prethodne najave.

Zadnja izmjena 15.11.2013.